Jellemző
partnereink
2010 óta partnereink:
kisvállalkozások - ingatlanüzemeltetők - termelővállalatok - intézmények -nagyvállalatok - irodaházak
- mezőgazdasági vállalkozások - hőtermelők és távfűtők - beszerzési tanácsadók

PARTNEREINKRŐL

Magyarország egész területén szolgáltatunk vállalkozások és intézmények számára, függetlenül az energiafogyasztás jelleggörbéjétől és mértékétől. A ZRENergy beszerzési és portfóliókezelési lehetőségei megengedik, hogy az egyedi igényeket éppen úgy kiszolgáljuk, mint a tipikus fogyasztási jellemzőkre épített energiafogyasztást.
Szakmai munkánk mellett nagyon büszkék vagyunk egyenrangú partnerkezelésünk és lelkiismeretes ügyfélszolgálatunk minőségére


ZRENIZÁCIÓ

A gyorsan változó, gyakran kiszámíthatatlan piaci körülmények között is tartós partnerséget építeni és kölcsönösen odafigyelni egymás érdekeire?
Ezt nevezzük mi ZRENizációnak!
Mit jelent mindez a gyakorlatban? Partnereink számíthatnak arra, hogy ellátjuk őket energiapiaci információkkal, előrejelzésekkel és olyan ismeretekkel, melyek segítenek az energetikai kérdésekben az optimális megoldást megtalálni.
Számíthatnak ránk elosztói ügyintézés, energiaoptimalizációs és energiahatékonysági feladatok tekintetében is.
Mert együttműködve mindannyian hatékonyabbak vagyunk.

Kisvállalkozások

Azon fogyasztók számára, akik egyetemes szolgáltatásra jogosultak, vagy energiaköltségük éves szinten nem haladja meg az 5 millió forintot, egyszerű, rugalmas szerződéskötési feltételeket biztosítunk.

Ingatlanüzemeltetők, irodaházak

Ingatlanok és létesítmények energiabeszerzéséhez a kedvező árfeltételek mellett igény esetén energiahatékonyság növeléséhez nélkülözhetetlen, naprakész információkat nyújtunk és szükség esetén továbbszámlázáshoz alkalmas mellékletet biztosítunk a számla mellé.

Termelővállalatok

Piacvezető árak mellett kérésére gyártási és fogyasztástervezési optimalizációhoz nyújtunk kiemelt együttműködést. Olyan termékválasztékot biztosítunk, mely segítségével a váltakozó termelési időszakok mindegyike racionális energiaköltségekkel járhat.

Intézmények

Az átlátható és gazdaságos szerződéses feltételek mellett adminisztratív támogatásunkat ajánljuk. Így a közös fenntartású vagy más jogi személy által fenntartott fogyasztási helyek számláinak ellenőrzése és feldolgozása hatékonyabban elvégezhető.

Mezőgazdasági vállalkozások

A szezonális fogyasztók a legnagyobb nyertesei az elmúlt évek energiapiaci átalakulásának. Velünk szerződve gyorsan tudnak reagálni az időjárási, termelési és piaci változásokra, mindezt magasabb beszerzési árszint nélkül.

Hőtermelők és távfűtők

Kisebb és nagyobb távfűtők részére ajánljuk azokat a rugalmas/rendelkezésre állási termékeinket, melyek igénybevételével egyszerre használhatják ki a földgáz- és árampiaci árváltozásokat.

Nagyvállalatok

Pénzügyi és fogyasztási jellemzői alapján számos nemzetközi és hazai vállalatcsoport alkalmas arra, hogy olyan termékeket érjen el időszakos jelleggel rajtunk keresztül, melyek egyébként csak az energiakereskedemi engedéllyel rendelkező társaságok számára elérhetőek. Ezen szolgáltatásunk segítségével az energiaköltségek arra alkalmas időszakokban hosszú távon is fixálhatóak, vagy lehetőség nyílik olyan árutőzsdei árfolyamokhoz illeszteni energiaköltségeiket, melyek leginkább megfelelnek a nagyvállalati bevételek forrásának. Előrejelzési és elemzési szolgáltatásaink pedig abban segítenek, hogy ugyanolyan jól tervezhessenek az energiaköltségek tekintetében, mint saját tevékenységük tekintetében.

Beszerzési tanácsadók

Más kereskedőkkel ellentétben nem úgy tekintünk a tendereztetőkre és tanácsadókra, mint akik leverik a piaci árakat, hanem olyan partnerként, akik segítik a fogyasztók értékes bizalmát elnyerni.

Közbeszerzés

Energiaellátással kapcsolatos közbeszerzési pályázatok terén szintén több éves tapasztalattal rendelkezik társaságunk. Nyomon követjük a friss kiírásokat, kiértékeljük a műszaki paramétereket és az adott feltételrendszert, és miként a szabadpiaci ügyfelek esetében, a közbeszerzés terén is arra törekszünk, hogy évről-évre a legkedvezőbb ajánlattal, egyablakos, partnerközpontú ügyfélszolgálattal építsünk ki hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködést.

Ajánlatkérés

Forduljon hozzánk, kérjen ajánlatot.
Legyen a partnerünk!

  ZRENergy Deal Kft.

  Elérhetőségek
  Iroda: 1151 Budapest, Bogáncs utca 1-3.
  Központi telefonszám: +36 30 692 6501
  Angol, orosz nyelveken: +36 30 950 5617
  Német, spanyol, olasz és francia nyelveken: +36 30 871 7162
  Pénzügyi osztály: +36 30 950 5625

  E-mail címek
  Általános ügyek: info@nullzrenergy.hu
  Pénzügyek: penzugy@nullzrenergy.hu
  Titkárság: titkarsag@nullzrenergy.hu
  Trading: trading@nullzrenergy.hu
  Nominálás: nominalas@nullzrenergy.hu
  Allokálás: allokalas@nullzrenergy.hu
  Média: media@nullzrenergy.hu


  További oldalak
  Ajánlatkérés
  Regisztráljon és éljen napi ajánlatunkkal,
  vagy jelezze egyedi igényeit.
  Folyamatosan elérhető, személyes kapcsolattartást biztosítunk.